Alle grote merken op AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland 2022

Artikel delen

Alle grote merken van trekkers en werktuigen zijn in september te vinden op het beursterrein in Biddinghuizen waar AgroTechniek Holland (ATH) én GroenTechniek Holland (GTH) naast elkaar en tegelijk plaatsvinden. Beursmanager Willem Bierema: “Alle bekende, vertrouwde trekkermerken zijn er. Bij GTH zijn alle toonaangevende werktuigfabrikanten- en merken ook weer van de partij. Ook al is dit met 75.000 netto m2 expositievelden de grootste beurs van de Benelux, toch kunnen bezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden. De stands worden zo ingedeeld dat beide beurzen hun eigen identiteit behouden. Met één toegangskaart kan de bezoeker beide vakbeurzen bezoeken én de machines op de demonstratieterreinen zelf berijden en testen.”

groentechniek holland

Jong gebruikt materieel

Bierema: ”We hebben dit jaar ook het Zo goed als nieuw Paviljoen. Daar kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs hun jonge gebruikte kapitaalintensieve trekkers en werktuigen tonen en verkopen. Met de huidige langere levertijden is dit paviljoen relevanter dan ooit.”

Grenzeloos innovatief

groentechniek hollandDe agrarische en groene sector hebben beide te maken met lastige vraagstukken over milieu, klimaat, PFAS en stikstof, waardoor de bedrijfsvoering van veel ondernemingen wordt begrensd. Op ATH en GTH kunnen bezoekers zien dat er voor elk probleem of iedere uitdaging in de sector al een techniek of product op de markt is waarmee aan de steeds strengere wet- en regelgeving voldaan kan worden.

Openingstijden

De vakbeurzen zijn van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Alle informatie over deelnemers, merken en de plattegrond is te vinden op www.fedecomfairs.nl.

Fedecom Fairs
www.fedecomfairs.nl