Onderdelen voor bodemverdichtingstechniek

Artikel delen

In catalogus 15 van Granit Parts vindt u een omvangrijk onderdelenassortiment voor bouwmachines en verreikers. De juiste onderdelen en toebehoren voor de grote machines op de bouwplaats! Het bedrijf heeft daarbij een geheel nieuw assortiment bodemverdichtingstechnologie aan het assortiment toegevoegd. Of het nu gaat om civiele techniek of wegenbouw, trilstampers zijn namelijk op elke bouwplaats te vinden.

granit parts

Voor de marktleider op het gebied van stampers, Wacker Neuson, vindt u in de webshop van Granit gegarandeerd het juiste onderdeel. Met de producten van het huismerk Granit richt het bedrijf zich altijd op een optimale prijs- en prestatieverhouding. Dit betekent dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen een scherpe prijs. Met Granit’s eigen kwaliteitsmanagement en externe testinstituten garanderen zij u ten allen tijde een hoge productkwaliteit.

Of het nu gaat om carburateur, verstuivers, repeteerstarters, centrifugaalkoppelingen of slijtageonderdelen zoals de stamperinzet of de rubberen balg: Granit levert u snel en zonder complicaties de gewenste onderdelen voor trilstampers. In de webshop vindt u alle belangrijke productinformatie overzichtelijk bij elkaar, evenals de uitrusting die bij de onderdelen past. U kunt dus niet langer de fout in gaan bij het kiezen van het juiste product!

Granit Parts CV
www.granit-parts.nl