Wil jij optimaal je werkzaamheden verrichten aan bruggen en viaducten?

Artikel delen

Snel en gemakkelijk, dat is de Versalift VTX-240. Deze compacte knikarmautohoogwerker bereikt een werkhoogte van 24,2 meter, maar ook een diepte van 3,5 meter onder vloerniveau. Dit maakt deze Versalift ideaal voor het optimaal verrichten van werkzaamheden en inspecties aan bruggen en viaducten.

hdwGebruikers zijn lovend over de snelheid van de hoogwerker, maar ook de toegankelijkheid. De auto kan namelijk bestuurd worden met een b-rijbewijs. Spoed klussen en controles zijn hierdoor zo gedaan!

De grote reikwijdte van deze machine bedraagt 12,5 meter. Zelfs op 11 meter hoogte is de maximale reikwijdte inzetbaar, dat maakt de VTX-240 uniek. Naast bruggen en viaducten wordt werken aan daken, parkeerplaatsen en bomen geen enkel probleem meer.

In krappe locaties komt de unieke stempelconfiguratie van de autohoogwerker goed van pas. De twee voorste stempels blijven altijd binnen het voertuig. De twee achterste stempelpoten kunnen naar wens smal of breed worden gezet.

HDW
www.hdwnl.com