Tweetal H4-primeurs van HIDROMEK

Artikel delen

Wiellader HMK635WL en mobiele graafmachine HMK150WR zijn twee primeurs uit de H4-serie van de Turkse fabrikant HIDROMEK. Ze worden in ons land gepresenteerd door Van ’t Hof Techniek uit Spijkenisse.

De circa 21 ton zware wiellader HMK635WL is onlangs toegevoegd aan de actuele H4-serie. Het is een milieuvriendelijke en vooral ook productieve machine, die met zijn Stage-V MTU-motor 210 kW (282 pk) vermogen levert en een flink 1200 Nm koppel heeft. Dat resulteert in een maximale uitbreekkracht van 17.650 kgf.

hidromek

Tweede primeur is de mobiele graafmachine HMK150WR. Dat is een compacte 16 tonner waarover wordt gezegd dat ‘over alle details heel goed is nagedacht en ook de styling er prima uit ziet.’ Hij maakt gebruik van de bekende kwaliteitscomponenten van leveranciers, zoals ZF (assen), Rex Roth (hydrauliek), Deutz (motor) en Kawasaki (pompen). De HMK150WR kenmerkt zich door kortere cyclustijden die hij mede dankt aan zijn snelle hydrauliek. De korte zwenkradius en compacte metingen maken hem nagenoeg overal inzetbaar.

Van ’t Hof Techniek
www.hoftechniek.nl