Open dag Hitachi op 17 september

Artikel delen

Hitachi Construction Machinery Nederland viert dit jaar het 50-jarig jubileum. Een belangrijke mijlpaal die gevierd wordt met personeel, klanten, dealers en overige geïnteresseerden tijdens een open dag op zaterdag 17 september. Op het terrein van Hitachi Construction Machinery (Europe) NV in Amsterdam wordt van 10:00 tot 16:00 uur een uitgebreid programma georganiseerd. Zo is het tijdens deze dag mogelijk om een kijkje te nemen in de nieuw ingerichte fabriek, diverse machines te testen en natuurlijk te genieten van een hapje en een drankje. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten.

De nieuwste (elektrische) machines zelf testen

hitachi

De open dag biedt klanten de mogelijkheid om de nieuwste generatie Hitachi machines zelf te testen op het demoterrein. De Zaxis-7 graafmachines en ZW-7 wielladers zijn ontworpen om de winstgevendheid voor eigenaren te verbeteren, met een uitzonderlijk brandstofverbruik en hoge betrouwbaarheid. Ze bieden een ongeëvenaard niveau van comfort en veiligheid voor machinisten.

Op het gebied van elektrische machines kunnen bezoekers een primeur verwachten. De nieuwe ZX55U-6 EB wordt officieel pas tijdens Bauma onthuld, maar zal samen met de ZE85 tijdens de open dag te bewonderen zijn. Dit geeft Nederlandse klanten de eerste mogelijkheid om zich te laten overtuigen van de stille kracht van beide Hitachi modellen. Aanmelden kan via www.hitachicm.nl/opendag.

Hitachi Construction graafmaMachinery Nederland
www.hitachicm.nl