Professionele armmaaiers voor de veeleisende gebruiker

Artikel delen

De McConnel heavy-duty 75-serie voldoet aan uw hoge eisen voor betrouwbaarheid, levensduur en veelzijdigheid. Doordat de telescopische arm én het VFR systeem zijn geïntegreerd in één machine is hij gemakkelijk in onderhoud en bedieningsgemak.

Armmaaier

De armmaaiers zijn geschikt voor tractoren vanaf 74 kW (100 pk) en een minimaal tractorgewicht van 5800kg. Standaard worden de PA6575VFRT en PA7275VFRT makkelijk in de driepunt aangekoppeld. Een as-aanbouw snelwissel systeem is optioneel leverbaar (de aan- of afbouw duurt circa 15 minuten). De PA8075VFRT wordt hiermee standaard geleverd. De aandrijving geschiedt door middel van een 760 tpm aftakas met 85 pk vermogen op de rotor.

Armmaaier

Olietank koelsysteem

Het olietank koelsysteem zorgt voor een uitstekende ontluchting. Bovendien produceert een zeer lage totale stroomsnelheid en elimineert het gebieden in de tank waar rustende olie zich kan concentreren.

Brede keuze uit bedieningen

Armmaaier

Het gepatenteerde Easy Drive System (EDS) voorziet in hands-free cruise control bediening tegen veel hogere snelheden, waardoor zowel efficiëntie als veiligheid worden vergroot. De zweefstand wordt automatisch aangestuurd en maakt snellere maaisnelheden mogelijk.

Over Dabekausen

Dabekausen biedt gemeentes, loonwerkers, agrariërs en groot groen-aannemers oplossingen voor efficiënt, duurzaam en professioneel landschapsonderhoud.

ArmmaaierDoor de exclusieve partnerschappen met gerenommeerde, wereldwijd opererende Europese fabrikanten heeft het bedrijf een compleet assortiment van professionele maaimachines en een uitmuntende service. Naast de keuze aan professionele armmaaiers, het breedste programma klepelmaaiers op de markt en een serie rotary maaiers met een werkbreedte tot meer dan 12m, helpt Dabekausen u met een ruim assortiment werktuigen voor onder andere snoeien, zagen, frezen, bodembewerking, houtbewerking en onderhoud in de grijze ruimte.

Dabekausen
www.dabekausen.com