Samen vorm geven aan de openbare ruimte

Artikel delen

De openbare ruimte heeft een belangrijke maatschappelijke meerwaarde. De keerwanden van producent en leverancier Bosch Beton zijn regelmatig onderdeel van projecten in de openbare ruimte. Of het nu gaat om een kunstwerk, inrichting van een plein of plekken om te recreëren.

Brug

Infrastructuur

Opdrachtgevers uit de bouw en infra weten de producent goed te vinden als het gaat om keerwanden die onderdeel zijn van infrastructurele kunstwerken. Zoals de Nelson Mandelabrug in Lelystad. Voor de aanleg van deze brug leverde Bosch Beton ongeveer 220 meter keerwanden. Voor de inrichting van het buitengebied bij een universiteit maakte en leverde de producent keerwanden in een antraciet kleur.

Landschap

De prefab wanden passen ook prima in het landschap. De biokeerwand bijvoorbeeld is een duurzame keerwand die met beplanting positief bijdraagt aan de biodiversiteit. Voor het innamepompstation Bergsche Maas zijn speciaal structuurwanden geproduceerd voor nestelende zwaluwen. Op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade staan keerwanden die onder meer de basis vormen voor wall art en klimplanten.

Recreatie

Eén van de klanten van Bosch Beton ontwierp een aantal recreatiewoningen die zijn gebouwd met keerwanden. In Gelderland vormen keerwanden de stevige basis voor de terrassen rondom de woningen op een vakantiepark. Op een recreatiepark pal naast circuit Zandvoort hebben keerwanden een dubbele functie. Daar dienen ze als grondkering bij de parkeerplaats én zijn de wanden voorzien van cortenstalen kunstwerken.

Solide partner

Persoonlijk en full-service gericht contact, maatwerk, hoogste kwaliteit en een snelle levering maken Bosch Beton mede tot een solide partner voor projecten in onder meer de openbare ruimte. Vanaf de offerte-aanvraag tot en met de projectoplevering én daarna.

Bosch Beton
www.boschbeton.nl