Open dagen bij De Schans B.V: de minihovelspecialist

Artikel delen

In het weekend van 14, 15 en 16 oktober opent De Schans B.V. haar deuren van haar nieuwe bedrijfspand. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de minihovelspecialist voor stratenmakers, grond , weg- en waterbouw, groene sector, sloop, recycling en bouw.

de schans

Vol trots presenteren ze tijdens de open dagen de geheel in eigen huis ontwikkelde Relly, The New #1 Mini Loader, die met veel aandacht voor duurzaamheid gebouwd is door het enthousiaste team van Dsave B.V. en De Schans B.V.

Zowel de Relly als de Knikmops die door zijn grote bekendheid geen verdere introductie nodig heeft, kunnen uitvoerig getest worden. Verder zullen ze het gehele assortiment van Optimas tentoonstellen alsmede diverse compacte tractoren van Yanmar en niet te vergeten de volledige elektrische minigravers van Limach.

de schansOnder het genot van een hapje en een drankje maakt het bedrijf graag met u een praatje, horen hun uw wensen, beantwoorden ze uw vragen en staan ze open voor uw suggesties. Tevens vertellen ze u graag de plannen en visie voor de toekomst.

U bent van harte welkom op vrijdag 14 tot en met 16 oktober 2022 van 10.00 tot 17.00. Het adres is  Drielseweg 46A 5321 NC Hedel. Het bedrijf stelt het op prijs als u uw bezoek wilt aanmelden via het formulier op de website.

De Schans B.V.
www.deschansbv.nl