Sterk in sport en recreatie

Artikel delen

Een andere tak van sport die keerwandenproducent Bosch Beton beoefent, is de herinrichting van de omgeving bij sportaccommodaties en recreatieoorden. En dan met name de modernisering en verbetering van diverse sportcomplexen en stadions, zoals de bereikbaarheid en de aanleg van parkeerplaatsen. Maar ook de inrichting van een multifunctioneel beweegpark voor sporters.

Betonnen keerwanden op een multifunctioneel beweegpark

Sport

Steeds vaker biedt Bosch Beton keerwandoplossingen op maat in de sport. Zo is het bedrijf betrokken bij de modernisering van diverse sportcomplexen en stadions. Onder meer voor de verbetering van de bereikbaarheid of voor de aanleg van parkeergelegenheden. De keerwanden dienen dan vooral om hoogteverschil op te vangen of als grondkering. Zoals bij het voetbalstadion van PEC Zwolle waar met betonnen keerwanden het kunstgrasveld een halve meter is verhoogd. De prefab wanden bij het KNVB Sportcentrum in Zeist zorgen voor een dynamisch ontwerp in het parkeerterrein. Daar doen de keerwanden dienst als grondkering voor de ondergrondse parkeergarage. Zelfs de inrichting van een multifunctioneel beweegpark bij een sportvereniging in Lichtenvoorde. Compleet met hoogteverschil, trap, hellingbaan en een klimmuur waar sporters wendbaarheidstrainingen en loopoefeningen doen.

Recreatie

Ook in de recreatieve sector vinden de wanden van Bosch Beton hun bestemming. De producent levert diverse keerwanden voor belastingtoepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. De wanden zijn uitermate geschikt als waterkering of beschoeiing. Rondom de buitenzwemvijver van een sauna in Soesterberg plaatsten zij keerwanden. Op een nieuw vakantiepark in Kerkdriel zorgen keerwanden voor een stevig terras en opgang naar de recreatiewoningen. Onlangs leverde de fabrikant betonnen wanden voor de fundering van vakantiewoningen. Er zijn zelfs duurzame recreatiewoningen gebouwd met betonnen keerwanden.

Bosch Beton
www.boschbeton.nl