Mis de laatste Kennisdeeldag 2022 niet!

Artikel delen

Op donderdag 10 november organiseert InfraCampus-Stichting IKN alweer de laatste Kennisdeeldag van het jaar. Om 10.00 uur openen de deuren van de InfraCampus te Harderwijk (gebouw 150). Gedurende deze dag staat het thema ‘waarborging circulariteit in de praktijk’ centraal. Tijdens deze dag kunt u niet alleen lezingen bijwonen, maar het is tevens een uitgelezen kans om kennis op te doen over actuele thema’s die spelen in de GWW-sector. U kunt namelijk gedurende deze dag de exposanten ontmoeten en van gedachten wisselen over concrete oplossingen wanneer het gaat om hittestress, circulariteit, levenscyclusanalyse (LCA). Ook voor onderwerpen als Aquathermie, waar warmte en koude uit oppervlaktewater, afvalwater of drinkwater om gebouwen te verwarmen of te koelen, kunt u terecht in de InfraCampus. Er is een brede vertegenwoordiging van exposanten die graag met u meedenken over de genoemde thema’s.

IKN pand voorkant

De Kennisdeeldag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Tussen de middag kunt u genieten van een heerlijke lunch. Om 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje. De dag wordt geopend door Gerrit Hasperhoven, voorzitter van InfraCampus. Gevolgd door twee lezingen, waar een verdiepingsslag wordt gemaakt wanneer het gaat om levenscyclusanalyse en circulariteit. Na de lunch kunt u nog twee lezingen bijwonen. Het programma wordt afgesloten met een paneldiscussie.

‘We hebben weer inspirerend programma kunnen samenstellen’, aldus Gerrit Hasperhoven. Zo verzorgd Saskia Moes van Westenberg de eerste lezing, waar zij ingaat op de toepassing van hoogwaardig hergebruikte materialen. Zij wordt opgevolgd door Robby van den Broek van Roelofs Groep. Hij stelt het borgen en meetbaar maken van circulariteit in het verkoopproces centraal. Na afloop van zijn presentatie deponeert hij een stelling, waarover we in gesprek gaan. Na de middag kunt u een lezing bijwonen van Ulbert Hofstra van SGS Intron B.V. Hij praat u bij over hoe u duurzaamheid kwantitatief kunt maken door de inzet van de milieukostenindicator (MKI). De laatste lezing wordt verzorgd door Henk Verschuuren van Antea Group. Hij vertelt u meer over het mooie initiatief van circa 100 gemeenten om een Circulair Ambachtscentrum te vormen. Kortom het belooft wederom een interessante Kennisdeeldag te worden, die u niet mag missen!

De Kennisdeeldag is interessant voor beleidsbepalers, verkeersdeskundigen en wegbeheerders, maar ook voor deskundigen in mobiliteit, duurzaamheid en verlichting, die werkzaam zijn binnen de gemeenten en provincies. U kunt de Kennisdeeldag kosteloos bijwonen. Wilt u de Kennisdeeldag bijwonen dan kunt u zich hier aanmelden.

InfraCampus – Stichting IKN
www.infracampusharderwijk.nl/