Kennisdeeldag – Aquathermie en warmte uit kademuren

Artikel delen

Op donderdag 16 februari organiseert de InfraCampus-Stichting IKN een Kennisdeeldag waar het thema Aquathermie centraal staat, waar met name wordt ingegaan op warmte uit kademuren. Tijdens deze Kennisdeeldag kunt u diverse inspirerende lezingen volgen. Ook is er volop gelegenheid om exposanten van de InfraCampus te ontmoeten en van gedachten te wisselen over actuele thema’s die spelen in de Infra-sector. Op de Kennisdeeldag is er een brede vertegenwoordiging van exposanten in de InfraCampus, die graag met u meedenken.

Pand IKN

Programma Kennisdeeldag

De Kennisdeeldag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Tussen de middag kunt u genieten van een heerlijke lunch. Om 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje. Op deze Kennisdeeldag wordt onder meer een gerealiseerd project centraal gesteld. Waar wordt ingegaan op de totstandkoming van het project, de realisatie, maar ook de meetgegevens en ervaringen worden uitgelicht. Tevens wordt op 16 februari meetgegevens beschikbaar gesteld over de impact op de watertemperatuur, een actueel onderwerp omtrent Aquathermie.

Voor wie is de Kennisdeeldag interessant?

De Kennisdeeldag is interessant voor gemeentelijke en provinciale waterbeheerders, ontwikkelaars stedelijk gebied en medewerkers duurzaamheid. Ook is deze Kennisdeeldag interessant voor adviesbureaus energie, kunstwerken en inrichting openbare ruimte en civiele aannemers.

Later in het jaar volgen er nog drie andere Kennisdeeldagen:

  • Kennisdeeldag – donderdag 1 juni – Duurzaam berm- en assetbeheer;
  • Kennisdeeldag – woensdag 4 oktober – thema nog niet vastgesteld;
  • Kennisdeeldag – donderdag 23 november – thema nog niet vastgesteld.

 InfraCampus – Stichting IKN
www.infracampusharderwijk.nl/