Bent u ook bij InfraTech 2023?

Artikel delen

Kom naar de belangrijkste vakbeurs voor de infrasector. Infraprofessionals kunnen zich nog registreren voor het grootste platform voor de sector in de Benelux: InfraTech (17 – 20 januari 2023). De vakbeurs brengt de hele infrasector samen onder één dak: van (publieke) opdrachtgevers tot aannemers, publiek en privaat, ingenieursbureaus, toeleveranciers en de (collectieve) eindgebruiker. Hier komen alle Nederlandse infraprofessionals bij elkaar om hun kennis en krachten te bundelen en uit te wisselen. Together we Move Forward!

Thema’s zoals duurzaamheid en circulariteit, de schreeuwende tekorten aan goede vakmensen, digitalisering en industrialisering en niet te vergeten de enorme vervangingsopgave krijgen veel aandacht in het uitgebreide kennisprogramma van InfraTech 2023. Naast het programma op de pleinen van onder andere het Rijkswaterstaatpaviljoen, het Waterschapsplein en het gemeenteplein, zijn er ook presentaties in het Software Theater en het Kennistheater. Experts uit de sector vertellen u alles over de nieuwste producten en diensten en hun toepassingen in de infra.

Bij InfraTech komt u in contact met topdeskundigen uit de sector, ontmoet u nieuwe en bestaande relaties, ontdekt u innovaties en kunt u gratis deelnemen aan het uitgebreide kennisprogramma op de diverse themapleinen. Als u zich vooraf registreert, is uw bezoek aan de beurs volledig kosteloos.

Registreer nu via de link of de QR CODE.

QR-code registratie infratech

Bent u benieuwd wie u allemaal kunt ontmoeten tijdens InfraTech 2023? Bekijk de plattegrond en de exposantenlijst op de website.

InfraTech
www.infratech.nl