Kemp Groep na Morooka ook importeur Kramer

Artikel delen

Kemp Groep is prominent aanwezig op de Infra Relatiedagen en dat komt goed uit, want het bedrijf is druk bezig om het aantal merken verder uit te breiden. Na het bericht dat Kemp Groep samen met Meerman machines de rupsdumpers van Morooka gaat importeren, werden we eind december verrast met de mededeling dat Kemp Groep dit voortaan ook voor de wielladers en verreikers van Kramer gaat doen.

infra wagens

Door de uitbreiding wordt het aanbod fors uitgebreid: met dertien modellen tussen 1,7 en 11,0 ton, waaronder ook elektrische varianten. Begin dit jaar komen de eerste machines beschikbaar en zal de onderdelen- en servicestructuur van Kemp Groep opgeschakeld worden. Tegelijkertijd wordt ook geïnvesteerd in Kramer-machines voor de eigen Huur&Stuur verhuurvloot. Leuk nieuwtje is dat Kramer dit voorjaar ook een elektrische wiellader met een lithium-accupakket in productie neemt. Alle Kramer-wielladers zijn vierwiel gestuurd, wat een uniek concept is in de markt.

Wat Morooka betreft: onder de vlag van Royal Reesink BV gaan Kemp Groep en Meerman machines samenwerken op het gebied van verkoop, onderdelen, service en onderhoud. De Japanse fabrikant Morooka staat wereldwijd bekend als marktleider en specialist op het gebied van krachtige en duurzame rupsdumpers die zich kenmerken door een hoge productiviteit en lage bodemdruk. Uniek bij deze fabrikant uit het land van de rijzende zon, zijn rupsdumpers met 360 graden draaibare bovenwagen.

Kemp Groep
www.kemp-groep.nl
Stand 711