Strijd om de titel ‘Beste Kraanmachinist’

Artikel delen

Op zaterdag 22 april staat het terrein van KoreNet B.V. aan de Transportweg in Groot-Ammers geheel in het teken van het Machinistenkampioenschap 2023. De grote vraag op dit evenement vol activiteiten voor jong en oud: “Wie mag zich de komende 2 jaar de beste kraanmachinist noemen?”

Machinistenkampioenschap

Naast de spannende wedstrijd vinden er nog veel meer activiteiten plaats. Er zijn behendigheidswedstrijden voor jonge machinisten van 12 tot 17 jaar. Ook is er een terras ingericht en er is gedacht aan activiteiten voor de allerkleinsten. Bedrijven uit de regio presenteren er meer dan 100 machines om de toekomstige generatie kennis te laten maken met de groen- grond- en infrasector en alles wat daarbij komt kijken.

Ook het onderwijs is aanwezig. Zowel regionale scholen als de branchegerichte opleidingen presenteren zich tijdens dit evenement. De organisatie ligt in handen van ondernemers uit de regio: W.H. de Kreij uit Schelluinen, De Kuiper Infrabouw uit Hardinxveld-Giessendam en Korevaar uit Langerak.

Machinistenkampioenschap 2023
Zaterdag 22 april 2023 van 10-16uur
Locatie: KoreNet B.V., Transportweg 6, Groot-Ammers
Meer informatie, en uiteraard een link om aan te melden, staat op machinistenkampioenschap.nl