Opladen doe je gewoon in de schaftkeet

Artikel delen

“Wil je vanaf nu koffiedrinken, lunchen en jouw elektrisch gereedschap opladen in de schaftkeet?” De vraag stellen is hem beantwoorden vinden ze bij Visser Assen, bekend leverancier van de Brouwer schaftwagens.

Eco-schaftkeet

De VA SolarPower Keet werd tijdens de Infra Relatiedagen gepromoot als ECO schaftkeet. In principe kan namelijk elke keet, unit, container enzovoort met plat dak worden voorzien van een ‘SolarPower-pakket’. Dat is in twee versies verkrijgbaar. Off grid systeem VA pakket 1 maakt gebruik van twee zonnepanelen en bij pakket 2 zijn dat er vier. Met een omvormer , batterij (6 kWh netto) en desgewenst een extra accupakket is vergroening van de keet gemakkelijk te doen. Met als handig extraatje het opladen van elektrisch gereedschap en (klein) materieel tijdens de dagelijkse onderonsjes met versnapering. Mocht de zon toch niet voldoende zijn kun je het systeem aansluiten aan een aggregaat, laadpaal of gewoon aan een 220 stopcontact.

Visser Assen is al bijna 50 jaar dé leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Met een enthousiast team worden via persoonlijke verkoop, vestigingen en webshops, klanten door heel Nederland bediend. Het bedrijf richt zich op service, kwaliteit en korte levertijden, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit uiteraard niet uit het oog wordt verloren.

Visser Assen
www.visser-assen.nl/schaftkeet-toebehoren