Nieuw talent aantrekken voor het werken in de groen-, grond- en infrasector

Artikel delen

Op zaterdag 22 april jl. vonden op het terrein van KoreNet B.V. in Groot-Ammers de Machinistekampioenschappen plaats. Ook werden er behendigheidswedstrijden georganiseerd voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar. Zo’n 1500 bezoekers wisten hun weg te vinden naar dit evenement. Sponsoren, ondernemers, onderwijs en organisatie hebben alles uit de kast getrokken om nieuw talent aan te trekken voor het werken in de groen-, grond-, en infrasector.

nieuw talent aantrekken

Onder de bezielende leiding van de organiserende bedrijven, W.H. de Kreij uit Schelluinen, De Kuiper Infrabouw uit Hardinxveld-Giessendam en Korevaar uit Langerak, gingen enthousiaste kraanmachinisten met elkaar de strijd aan om de titel.

De kampioenen

De winnaar in de 18+ categorie is Wim Beukers, machinist bij G.M. Damsteegt in Oud-

Alblas. Hij ontving naast een taart en een beker ook een geheel verzorgde reis naar de fabriek van BOMAG in Duitsland, gesponsord door Kemp Groep.
De 1e plaats bij de jeugd van 12 t/m 17 jaar is voor Jan Boshuis en bij de scholencompetitie werd de eerste plaats ingenomen door Johan van Cuijk. Hij is leerling van het Koning Willem I college in Den Bosch.

De foto’s van het evenement zijn hier te bekijken, en er is een terugblik gemaakt op video die te zien is op het YouTube-kanaal.

De Kuiper Infrabouw
www.dekuiperinfrabouw.nl

WH de Kreij
www.whdekreij.nl

Korevaar Aannemerij B.V.
www.korevaar-langerak.nl