Prefab oplossingen voor de toekomst van de bouw

Artikel delen

Wavin wil, als vooraanstaande leverancier van prefab oplossingen, een cruciale rol spelen in de toekomst van de bouwsector. Het bedrijf levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Daarnaast is Wavin onderdeel van Orbia, een collectief van bedrijven die met elkaar verbonden zijn door één gemeenschappelijk doel: het leven over de hele wereld verbeteren en ondersteunen. Als onderdeel van Orbia draagt het bedrijf bij aan het gezamenlijke streven om wereldwijd positieve impact te creëren en het leven van mensen te verbeteren.

Prefab oplossingen

De prefab installaties van Wavin worden vervaardigd in geavanceerde fabrieksomgevingen, waardoor het bedrijf efficiëntie, kwaliteit, kostenbesparing, duurzaamheid en veiligheid kan garanderen. Dit gecontroleerde productieproces minimaliseert de kans op fouten en versnelt het bouwproces aanzienlijk. Door deze aanpak speelt het niet alleen een rol in het leveren van hoogwaardige prefab oplossingen, maar draagt het ook bij aan het veranderen van de bouwsector door middel van geavanceerde technologieën en duurzame praktijken.

Opdebouwlocatiezelfdragendeprefaboplossingen van Wavin bijaanhetverminderenvandeecologische voetafdruk en de installatietijd van een bouwproject wordt aanzienlijk reduceert. Deze voordelen maken Wavin’s prefab installaties steeds aantrekkelijker als een veelbelovende keuze voor toekomstige bouwprojecten.

Prefab waterafvoer

Wavin biedt een uitgebreid assortiment prefab producten aan, waaronder Ventiza voor ventilatie, afvoeroplossingen voor effectief afvalwater/regenwaterbeheer en betrouwbare leidingsystemen voor gebouwinstallaties en drinkwatervoorzieningen. Bijvoorbeeld AquaCell Lite regenwater units voor gebieden zonder zwaar verkeer, deze zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof, kostenefficiënt en prefab bestelbaar. Daarnaast uitermate geschikt voor infiltreren in eigen bodem rondom de woning.

Met Wavin als uw partner in prefab oplossingen, verzekert u zich van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid op al uw bouwprojecten.

Wavin
www.wavin.com