Alles over emissieloos bouwen op Infra Relatiedagen 2024

Artikel delen

De werkplaats van iedere infraprofessional zal binnen een aantal jaar niet meer hetzelfde zijn. Aannemers en projectbeheerders zullen rekening moeten gaan houden met een werkomgeving die volledig klimaatneutraal is. Infra Relatiedagen zorgt op 6, 7 en 8 februari 2024 voor een goede voorbereiding op deze veranderingen.

Graafmachine

Vorige editie werd er al aandacht geschonken aan elektrisch materieel, nu pakt de organisatie van Infra Relatiedagen nog verder uit. Er wordt een speciale area ingevuld voor de ‘Bouwplaats van de toekomst’. Melanie Coomans, Marketing Event Manager Easyfairs: “De ambitie van de Rijksoverheid is om in 2030 zoveel mogelijk klimaatneutraal en circulair te werken. Dit wil zeggen machines zonder uitstoot en materiaalketens met minder afval. Om dit te bereiken moet er een hoop veranderen op een bouwplaats. We willen met de ‘Bouwplaats van de toekomst’ vragen beantwoorden van aannemers, maar ook overheden inspireren met wat er allemaal mogelijk is.” Bezoekers vinden op de Bouwplaats van de Toekomst elektrisch materieel en inhoudelijk advies, maar ook andere toepassingen die essentieel zijn voor een fossielvrije bouwplaats.

Naast de Bouwplaats van de Toekomst zal ook op het Overheidspark kennis gedeeld worden. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan veilige inzet van elektrisch materieel en circulair werken. Coomans: “En dit is nog niet eens alles. Emissieloos werken is een thema wat enorm speelt in de infrabranche en de bezoeker zal deze editie met genoeg kennis en oplossingen de evenementenhal weer verlaten.”

Op hét kennis- en netwerkevent van het jaar, Infra Relatiedagen 2024, ontmoet de gehele industrie voor grond-, weg- en waterbouw elkaar.Het event brengt dit jaar een zee aan content. Registreer je gratis via deze link.

Easyfairs
www.infrarelatiedagen.nl