Grensverleggend in afwatering

Artikel delen

In de GWW-sector zijn de hoogkwalitatieve kolken en putafdekkingen van TBS een begrip en SVA overtuigd vaak met zijn innovatieve oplossingen in puntafwatering en riool toegangssystemen. Maar de TBS-SVA Groep heeft naast zijn kolken en putafdekkingen ook nog een belangrijke andere troef namelijk lijnafwatering met vele verschillende mogelijkheden en oplossingen. “In onze lijnafwatering onderscheiden we twee hoofdgroepen”, zegt Willy Bruckers, commercieel Directeur van de TBS-SVA Groep. ”Namelijk binnenstedelijke afwatering en industriële afwatering.”

Lijnafwatering

Een goede afwatering is overal belangrijk maar soms wil men dit combineren met een meer esthetische uitstraling, daarvoor heeft TBS-SVA meerdere oplossingen afhankelijk van de design wensen kan dit een zelfdragende goot zijn met een cortenstalen uitstraling. Deze zijn gemakkelijk te plaatsen en direct zonder betonomhulling op te nemen in de bestrating. Andere oplossingen kunnen draingoten zijn type M met speciale gietijzeren rooster oplossingen en geschikt voor bij openbare gebouwen, winkelstraten of pleinen.

Industriële afwatering

PuntafwateringDe industriële of ook wel infrastructurele goten zijn speciaal ontwikkeld voor locaties met zeer zwaar of intens verkeer. Denk hierbij aan containerterminals, luchthavens, logistieke terreinen of industrieterreinen.

Voor die terreinen of situaties met hoge aslasten en enorme remkrachten biedt het bedrijf een breed assortiment aan in roostergoten en verholen goten en dit onder de productnamen SOLID (zelfdragende roostergoten) en FORTE (zelfdragende verholen goten).

Met opdrachtgevers in diverse Europese landen en zelfs daarbuiten is TBS-SVA de toonaangevende Nederlandse internationale speler als het gaat om afwatering voor zwaar verkeer.

TBS-SVA
www.tbs-sva.nl
Stand 480