Watermarkt sneller bediend door bundeling krachten

Artikel delen

Landustrie Sneek BV, Hubert Stavoren BV en Desah BV gaan gezamenlijk verder vanuit Sneek. Het Landustrie bedrijfspand, aan de Pieter Zeemanstraat, waar ook Desah is gehuisvest, is nu uitgebreid met het personeel en materieel van Hubert uit Stavoren. Met het bundelen van de krachten op één locatie kan de gehele watermarkt nog sneller en efficiënter worden bediend.

Van links naar rechts: Grada van der Schoot, algemeen directeur Hubert Stavoren, Johan Langius, algemeen directeur Landustrie en Sybrand Metz, technisch directeur Desah

Van links naar rechts: Grada van der Schoot, algemeen directeur Hubert Stavoren, Johan Langius, algemeen directeur Landustrie en Sybrand Metz, technisch directeur Desah

De drie bedrijven hebben een grote gemeenschappelijke deler, namelijk WATER. Ze zijn allen zowel nationaal als internationaal actief in de watermarkt. Zowel Landustrie als Hubert leveren al meer dan 100 jaar producten voor het behandelen van (afval)water. Desah opgericht in 2004, speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van technologie voor duurzame en circulaire afvalwaterzuivering. Samen beschikken ze over meer dan 250 jaar ervaring in het transporteren en behandelen van water.

Sinds 2023 is Johan Langius de nieuwe CEO en hij ziet grote kansen en groeimogelijkheden nu alle kennis en kunde samen komen en elkaar versterken en aanvullen. “Er liggen zeker uitdagingen voor ons, maar we zien een hele mooie gezamenlijke toekomst tegemoet. We willen onze marktpositie nog verder uitbreiden, in binnen- en buitenland. Maar daarnaast ligt de focus ook op het nog beter bedienen en ondersteunen van onze bestaande en nieuwe klanten. Water is onze kracht en maakt ons sterk!”

Landustrie
www.landustrie.nl
Stand 586