Janson Bridging International kondigt nieuwe algemeen directeur aan

Artikel delen

Janson Bridging International (JBI) kondigt met trots de benoeming van de heer Dirk Fransen aan als de nieuwe algemeen directeur. Per 1 februari neemt hij het stokje over van de huidige directeur, de heer Bob Barkel. Janson Bridging International is wereldwijd marktleider in tijdelijke en permanente modulaire brugoplossingen.

Dirk FransenDirk Fransen vervult vanuit Janson Bridging momenteel de rol van Director Sales. Hiermee brengt hij een schat aan ervaring en kennis mee in zijn nieuwe positie. Zijn leiderschap en inzicht in de internationale infra-industrie hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van het bedrijf in de afgelopen jaren.

Deze benoeming komt op een belangrijk moment voor Janson Bridging. Het bedrijf innoveert met nieuwe producten en blijft zich uitbreiden. Met een sterke aanwezigheid in heel Europa en met lokale vestigingen in Afrika, Zuid- en Oost-Azië is Janson Bridging een hoofdrolspeler in het leveren van hoogwaardige brugoplossingen aan een wereldwijde klantenkring. Inmiddels liggen er duizenden bruggen van Janson over de hele wereld.

Tijdelijke brug in suriname

Eén van de vele projecten van Janson Bridging International

De huidige algemeen directeur, Bob Barkel, zal zich na deze benoeming volledig gaan richten op zijn rol als CEO van de gehele Janson Bridging Groep, waar JBI een onderdeel van is. Barkel benadrukt: “Dirk Fransen is de ideale persoon om als directeur de ambities van Janson Bridging International te leiden en wereldwijd bij te dragen aan innovatieve mobiliteitsoplossingen. We wensen hem daar dan ook alle succes bij.”