Draaikantelstukken nu standaard met afneembare gripper

Artikel delen

engcon, fabrikant van draaikantelstukken, ziet een enorme groei aan populariteit in de Nederlandse en Belgische markt. Een draaikantelstuk begint op vele graafmachines tussen de 1,5 en 33 ton een standaard te worden en daarbij worden ook steeds meer eisen gesteld. Mede door deze ontwikkelingen heeft het bedrijf besloten om de klant hier zo goed mogelijk in te ondersteunen en introduceert het vanaf 2024 draaikantelstukken standaard met een afneembare gripper op Nederlandse en Belgische markt. Hiermee gelooft het bedrijf dat het de eindklant de meest efficiënte oplossing te bieden.

Graafmachine met draaikantelstukken

De standaard die het bedrijf nu introduceert houdt in dat een draaikantelstuk van engcon met S-snelwissel in combinatie met DC2 besturingssysteem standaard wordt geleverd met een demontabele gripper, voor zowel vaste als afneembare draaikantelstukken.

“Onze klanten worden steeds veeleisender als het gaat om de kwaliteit van draaikantesltukken en aanbouwdelen. Op deze manier komt engcon tegemoet aan de behoeften van onze klanten”, zegt Mark Lisman, regiodirecteur Europa. Daarnaast zal het EC-Oil systeem aan de onderzijde van de engcon met S snelwissel ook standaard geleverd worden voor zowel het SS9 als het DC2 besturingssysteem. Deze standaard zal beschikbaar zijn vanaf de EC206.

Engcon
www.engcon.com
Stand 715