Werken aan duurzame verbindingen

Artikel delen

Bent u op zoek naar hoogwaardige brugoplossingen met een lage MKI die niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook bijdragen aan een duurzame wereld? Met de circulair geproduceerde bruggen van Lankhorst Engineered Products is dat mogelijk.

Een witte houten voetgangersbrug strekt zich uit over een vijver in een groen parklandschap, omringd door bomen en gras.

De KLP® brugonderdelen, afkomstig van huishoudelijk afval, illustreren perfect hoe esthetiek en functionaliteit kunnen samengaan zonder de natuurlijke schoonheid van het landschap te verstoren. Of klanten nu kiezen voor KLP® dekplanken, leuningen of een complete brug, Lankhorst garandeert producten die de effecten van de tijd zullen doorstaan. Deze producten hebben een lange levensduur en kunnen desgewenst prefab worden geleverd.

Naast de brugoplossingen, biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment aan duurzame oplossingen voor de GWW. Van beschoeiing tot damwand en van complete steigers tot straatmeubilair.

Een bijzonder aspect van Lankhorst’s maatschappelijke betrokkenheid is de samenwerking met sociale werkvoorziening Empatec. Deze organisatie biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werkgeluk. Empatec beheert een speciale werkplek op het terrein van Lankhorst, waar zij met grote zorg aan de samenstelling van de KLP® bruggen werken. Deze samenwerking benadrukt niet alleen het streven naar duurzame producten, maar ook naar een inclusieve maatschappij.

Voor gemeenschappen die streven naar een groene en milieuvriendelijke infrastructuur, zijn de KLP® bruggen van Lankhorst een ideale keuze. Ze bieden een duurzame oplossing die niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook het welzijn van de samenleving bevordert.

Benieuwd naar wat ze voor u kunnen maken? Bezoek de website.

Lankhorst Engineered Products
www.klp.nl