Het verschil zit hem in de details

Artikel delen

“Kwaliteit is soms niet altijd aan de buitenkant zichtbaar, maar zit vaak van binnen, net zoals bij mensen”, vertelt Willy Bruckers, commercieel directeur bij TBS-SVA Groep.

Lijnafwatering

Neem nu bijvoorbeeld putafdekkingen van het merk TBS de unieke verbinding tussen beton en gietijzer met ongelakte aanstortvlakken en klikkern sparingen in het gietijzer voor de wapeningsbeugels te bevestigen zorgen voor de beste verankering in de markt met een zeer lange garantie op een onwrikbare verbinding ook bij intensief verkeer.

Of de nieuwe rubberoplegging van SVA in de ECO-V putafdekking uit PUR (polyurethaan) veel slijtvaster dan het gangbare SBR en alleen de TBS VEPROMAX kan dit overtreffen.

Lijnafwateringsgoot Bij lijnafwatering zien we dan weer dat men om te besparen inmiddels ongewapende goten op de markt brengt. Deze zijn van het type I tot klasse D, maar probeer hier maar eens een berekening op te krijgen van een ingenieursbureau met dynamische aslasten van een referentie voertuig”, vertelt Bruckers. De TBS-SVA Aquaway® SOLID lijnafwatering is niet alleen staal korfnet gewapend maar ook geproduceerd met hoogwaardig beton C45/55 milieuklasse XD3 -XF4-XA3 en dan ook nog eens LAU vloeistofdicht gecertificeerd. Hoge betonkwaliteit en staalwapening maakt dit KOMO-product tot klasse F900 zelfdragend

“Kijken we dan naar onze kolken”, vertelt Bruckers. “Zowel bij TBS en SVA zijn deze allemaal uitgerust met een extra brede lekflens en uitgerust met de originele niet uitvallende kantelklep of putklep®, gemakkelijk in gebruik en onderhoud en gemaakt met minimaal 33 % hergebruikte grondstoffen.”

TBS-SVA
www.tbs-sva.nl