Het duurzaamste verkeersbord is allang in je bezit

Artikel delen

Bij POL Heteren zetten ze zich continu in voor een duurzame bedrijfsvoering. In alle processen, diensten en producten. Voor veel processen is het eenvoudig, zoals een elektrisch wagenpark en zonnepanelen. Maar welke duurzame initiatieven zijn er voor verkeersborden?

Verkeersbord wat voor de helft gerefurbished is

Enthousiast introduceert het bedrijf POL Re-Sign®. Hierbij worden overbodige en oude verkeersborden gereinigd en hergebruikt, zodat er geen nieuwe geproduceerd hoeven te worden. Daardoor wordt het aluminiumverbruik en de CO2-uitstoot verminderd.

Weg met onnodige verkeersborden!

In heel Nederland zijn 20% van de verkeersborden overbodig. Deze dragen niets bij aan de verkeersveiligheid of maken het juist onveilig. Ook zijn er borden die niet meer voldoen aan de wetgeving. De dragers (het aluminium bord) is vaak herbruikbaar en kan op een milieuvriendelijke manier gerecycled worden.

Oude verkeersborden zijn geld waard!

Voor het inleveren van een overbodig aluminium verkeersbord krijg je een ruime vergoeding. Met dit tegoed koop je een POL-Resign verkeersbord extra voordelig!

Met POL Re-Sign® biedt het bedrijf een refurbished verkeersbord aan dat weer 20 jaar mee kan. Deze borden kunnen tot wel vier keer opnieuw refurbished worden. Zo kan een bord tot wel 80 jaar mee, ontzettend duurzaam!

Op naar een 100% circulaire economie!

POL Re-Sign® verkeersborden voldoen aan de hoogste standaard in de duurzaamheidsindex Verkeersborden van branchevereniging VNVF. Belangrijk natuurlijk voor de klimaatdoelstelling van 2050; 100% circulair ondernemen.

Heeft u vragen? Dan staan ze bij POL Heteren klaar om u verder te adviseren over het meest duurzame verkeersbord.

Pol Heteren
www.pol.nl