Kennismaken met NL Greenlabel met 20% korting op een pilot

Artikel delen

Droom je van een vliegende start van je project in Q4? Zet dan nu de eerste stap nog voor je vakantie begint!

Dan gaat NL Greenlabel in je vakantie voor je aan de slag. Na jouw vakantie kun je verder met behulp van een overzichtelijk natuurinclusief dashboard. Hierop staan onder andere scores op het gebied van klimaatadaptatie, gezondheid en biodiversiteit. Zo krijg je een goed beeld van de kansen maar ook de risico’s voor je project. Dit vormt een gedegen vertrekpunt voor de verdere planvorming, budgettering en planning.

Overzicht dashboard

Wil je meer weten over NL Greenlabel en de digitale aanpak? Of gelijk starten met een project? Neem contact op met pr*******@nl**********.nl en profiteer van 20% korting op een pilot. Deze actie geldt voor de maanden juli en augustus 2024.

NL Greenlabel
nlgreenlabel.nl