“Adverteren in GWWTotaal: hoe profiteer ik?”

Met genoegen delen wij mede dat GWWTotaal voor de 11e maal de officiële mediapartner zal zijn van de Infra Relatiedagen Hardenberg 2024. Als gewaardeerde deelnemer aan dit gerenommeerde evenement, stellen wij u graag een aantrekkelijk aanbod voor.

Wij bieden u de gelegenheid om uw onderneming te presenteren aan ons vaste lezerspubliek van 25.000 professionals in de GWW-sector. Daarnaast bereikt u met een extra grote oplage die tijdens de beurs wordt verspreid, nog eens 5.000 geïnteresseerde lezers. Exemplaren van GWWTotaal zullen onder andere bij de ingang van de beurs worden uitgereikt.

Wat betekent dit voor mij?

GWWTotaal fungeert als een veelzijdig platform, zowel in print als online. Door te adverteren in GWWTotaal krijgt u toegang tot onze lezersgemeenschap uit de complete GWW-sector. Deze mogelijkheid kan bijdragen aan het halen van uw marketingdoelstellingen, en het vergroten van uw brand-awareness. Voor meer specifieke informatie over (o.a.) het bereik van GWWTotaal, kunt u de mediakit raadplegen.

Profiteer van voordeel: reserveer nu

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit exclusieve aanbod en te ontdekken hoe GWWTotaal u kan ondersteunen bij het realiseren van uw marketingdoelstellingen!

Nog meer bereik?

Voor extra bereik kunnen wij uw productnieuws tegen een scherp tarief van €390 .= meenemen in onze nieuwsbrief, in combinatie met bovengenoemde actie. Alleen deelnemen in de nieuwsbrief kan ook, dit kunnen wij u aanbieden voor €590.=.

Neem contact op

Bij interesse kunt u Freddy Burgers bellen (0570 861006). Uw bestelling kunt u ook mailen naar freddy@handelsuitgaven.nl.