Zuurstof tot nadenken

Artikel delen

Van 15 tot en met 18 januari 2019 komt de infrasector in Nederland weer bijeen voor de dertiende editie van InfraTech. Bouwend Nederland levert al jaren als strategisch partner een actieve bijdrage aan het beursprogramma. Het centrale thema van deze editie is een toekomstbestendige infrasector.

Auto’s worden slimmer en wegen steeds voller. Dat vraagt om slimme infrastructuur en innovaties op digitaal vlak. Niet alleen mobiliteit groeit, maar duurzaamheid en circulariteit krijgen steeds meer aandacht. Dit vraagt om andere manieren van samenwerken en contracteren. Zijn de huidige samenwerkingsverbanden eigenlijk nog wel future proof?

Ik vind het belangrijk dat iedereen in de keten meedenkt over innovatieve ideeën voor de sector. Als juryvoorzitter van de InfraTech Innovatieprijs ben ik dan ook verheugd dat ik me mag verdiepen in het recordaantal van 67 inzendingen. Dit laat zien dat de infrasector volop in beweging is. De prijs wordt op 16 januari in het theater van Rijkswaterstaat uitgereikt door minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen. De winnaars worden bekend gemaakt in de categorieën product innovatie, proces innovatie en vernieuwende samenwerking.

We nodigen u ook graag uit om naar de stand van Bouwend Nederland te komen in hal 1, nummer 1.518. We laten graag zien welke initiatieven onze vereniging ontplooit om te zorgen dat de infrasector toekomstbestendig blijft. We brengen opdrachtgevers en –nemers onder het genot van een goede kop koffie bij elkaar om te praten over deze onderwerpen. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om te kijken of zij het maximale (financiële) voordeel uit hun lidmaatschap halen.
De eyecatcher van onze stand is de zuurstofbar. In een sessie van zo’n tien minuten inhaleert u bijna pure zuurstof, wat zorgt voor een verhoogde zuurstofopname. Het zuivert de longen en herstelt het lichaam. Dat zal voor een heerlijk fit gevoel zorgen. Het versterkt de concentratie, alertheid en geheugen. Kortom een goede plek om samen met de collega’s van Bouwend Nederland na te denken over verfrissende oplossingen om te komen tot een toekomstbestendige infrasector.

Zie ik u daar?