Breid uw machinepark snel uit, biedt mee op Troostwijk Auctions

Artikel delen

Caterpillar graafmachines, Volvo wielladers, JCB verreikers en 900 andere interessante loten om uw machinepark snel uit te breiden. Op de website van Troostwijk Auctions kan u nog tot 16 april meebieden.

25 april kan u uw gewonnen loten afhalen en inzetten in uw lopende bouwprojecten. Naast zware grondverzetmachines, bevat de catalogus ook tractoren, quads, hand- en onderhoudsgereedschappen. Wil u de loten van dichtbij gaan inspecteren, dan kan dit op 13 april tussen 10u en 13u (Rooilijn 5 – 9231 DZ Surhuisterveen).

Bekijk hier de veiling >> www.troostwijkauctions.com

Heeft u ongebruikte machines, Troostwijk helpt u die te verzilveren!

Stel, u wilt een specifieke machine verkopen. Hoe bereikt u dan de juiste koper? Wij vinden voor u kopers over de hele wereld. Ook als het niet om één machine, maar een hele productielijn of uw hele bedrijf gaat. Wij spreken uw taal en die van de koper. En zorgen via onze online veiling snel voor de beste opbrengst. Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste online b2b veilinghuis. Wist u dat veilen een perfect verkoopkanaal is?