Veiligheid van en rond het voertuig

Artikel delen

Van origine is Dometic specialist in koeling. Dit specialisme vindt haar oorsprong in 1922 onder de naam Electrolux. Haar specialisme werd uitgebreid door de aankoop van WAECO. Dat is de bedenker van de eerste koelbox die een accu als energiebron had en de grondlegger van de aircoservicestations die gehomologeerd zijn door voertuigfabrikanten. Op de TKD kunt u kennismaken met de expertise van Dometic.

Dometic heeft haar horizon in de afgelopen decennia verbreed en is actief in een vijftal sectoren: recreëren met camper of caravan, personen- en bedrijfswagens, marine, retail en lodging. Waar we ook kijken, op tal van plaatsen komen we bedrijfsvoertuigen, bestelwagens met of zonder aanhanger, vrachtwagens of grondverzetvoertuigen tegen voor het brengen/halen van goederen of het verplaatsen van bijvoorbeeld grond.

De chauffeur die met een dergelijk voertuig onderweg is, brengt doorgaans vele uren achter het stuur door. Zowel rijdend als op locatie. Bij alle voertuigen speelt veiligheid een belangrijke rol. Veiligheid voor de chauffeur maar ook voor de medeweggebruikers. Niet zelden opereren bedrijfsvoertuigen onder bijzondere omstandigheden of op niet alledaagse locaties. Voorbeelden zijn het laden en lossen van bouwmaterieel (afwisselend stoppen en rijden met lage snelheden) en het buiten de openbare weg op- en afrijden van landbouwgronden.

Dometic levert tal van oplossingen die de veiligheid van en rond het voertuig vergroten. Al deze producten zijn ontwikkeld voor en door ondernemers, waardoor ze voldoen aan de vraag van de gebruiker. Een greep uit het Dometic-assortiment: airconditioning voor op cabines, koelboxen, camera-monitorsystemen, elektronica.

Dometic
www.dometic.nl
Kavel: 116