Tips voor een goed beveiligde bouwplaats

Artikel delen

De vakantietijd staat voor de deur. Maar hoe zorgt u dat u na uw welverdiende vakantie weer goed aan het werk kunt? De kans op diefstal is immers het grootst tijdens de bouwvak (Onderzoek Securitas, augustus 2013). Met andere woorden: hoe beveiligt u uw bouwplaats tegen ongewenste gasten wanneer u ‘van huis’ bent? Heras Mobile Fencing & Security geeft u graag wat tips.

We gaan er van uit dat uw bouwplaats in ieder geval is afgesloten door hekwerk. Dat is het minste dat u kunt doen. Door het gebruik van High Security Klemmen en uittilbeveiliging zorgt u dat het hekwerk ook echt gesloten blijft. De High Security Klem is alleen te openen met een speciale sleutel en de uittilbeveiliging maakt het bijna onmogelijk om de hekken uit de blokken te tillen.

Voorkom procesvertraging

Soms zijn alleen hekken helaas niet voldoende. Grotere bouwplaatsen, of die waar dure materialen liggen opgeslagen, vragen om meer maatregelen. In dat geval is afschermen niet meer voldoende en is beveiliging de volgende stap. Alleen op die manier kunt u diefstal en vandalisme echt voorkomen en voorkomt u procesvertraging.
Heras Mobile Fencing & Security biedt oplossingen voor afschrikken – als logische schakel tussen mechanische en elektronische beveiliging van de bouwplaats – en echte beveiliging. Dat laatste biedt een totaaloplossing voor bouwplaats, ketenpark en materiaaldepots. Inclusief detectie en zelfs camerabeveiliging.

Oplossingen voor ná de vakantie?

Wanneer u weer aan het werk gaat na de bouwvak, is uw omgeving wellicht nog volop aan het genieten van het reces. Doe uzelf, omwonenden en voorbijgangers een plezier en voorkom overlast. Bijvoorbeeld door het gebruik van Heras Noise Control Barriers die lawaaihinder met 17 procent reduceren. Of door reclamedoeken op uw hekwerk die de voortgang van het project communiceren. Eenvoudige oplossingen die heel veel goodwill opleveren, ook ná de vakantie!

Heras Mobile Fencing & Security, www.heras-mobile.nl