Kennisdag: Klimaatbestendig groen

Artikel delen

Het succes van de kennisdagen van vorig jaar vraagt om een vervolg, vinden Den Ouden Groep en Van den Berk Boomkwekerijen. “Want het realiseren van groene ambities blijkt in de praktijk niet altijd eenvoudig.”

Den Ouden Groep en Van den Berk Boomkwekerijen organiseren daarom op woensdag 31 oktober 2018 van 9.30 uur tot 16.00 uur opnieuw een kennisdag met sprekers die de deelnemers – aan de hand van praktijkvoorbeelden – handvatten zullen geven voor het realiseren van klimaatbestendig groen. Samenwerking in de keten is de rode draad van deze dag. Er zijn ook korte pitches van NL Greenlabel, Stichting Groenkeur, Stichting De Groene Stad, Norminstituut Bomen en Europees Kenniscentrum RHP (RAG keurmerk). In de pauze zijn er vertegenwoordigers van deze organisaties aanwezig. Deelnemers kunnen bij hen terecht voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. In de pauze is er ook een workshop groeiplaatsinrichting door Den Ouden Groep en Van den Berk Boomkwekerijen.

Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.denoudengroep.com.