Verhoeven Occasionshows 2018

Artikel delen

Er gaan dit najaar maar liefst 100 gebruikte Takeuchi mini- en midigravers de verkoop in. Deze occasions bestaan grotendeels uit jong gebruikte machines, maar ook uit ingeruilde Takeuchi machines. Een deel hiervan wordt tentoon gesteld tijdens twee feestelijke occasionshows op de Verhoeven vestigingen in Maarheeze en Zeewolde.

Op zaterdag 17 november staat de occasionshow in Zeewolde op de agenda en op zaterdag 8 december vindt de occasionshow plaats in Maarheeze. Beide dagen zijn qua opzet gelijk aan elkaar en de deuren staan voor je open tussen 09:00 en 16:00. Aanmelden voor deze evenementen is niet nodig, dus loop gezellig binnen!

De jong gebruikte Takeuchi machines komen onder andere in de verkoop doordat er een verjonging plaatsvindt van de Vereco Verhuur machinevloot. We maken in deze verhuurvloot gebruik van zeer jonge machines, dus vervangen we eens in de zoveel tijd de jong gebruikte machines voor nieuwe modellen. Het grote voordeel van deze machines uit de verhuurvloot is dat het vertrouwde machines zijn. Verhoeven kent alle historie en ze zijn altijd goed en adequaat onderhouden.

De occasionshows vinden dit najaar plaats ter vervanging van de welbekende Verhoeven Demodagen. De focus zal dit jaar voor de verandering liggen op onze gebruikte machines. Dit betekent echter niet dat het demo draaien bij ons op locatie geheel vervalt. Het blijft mogelijk om een Takeuchi mini- of midigraver waar je graag een demo mee wilt draaien in de zandbak te laten zetten en deze eens uitvoerig te testen.

Kom zeker langs als je eens een échte mini- en midi graver occasionshow wilt meemaken! Er is vermaak voor jong en oud en je kan ook genieten van een lekker hapje en drankje(s).
Heb je juist interesse in uitrustingsstukken of rijwerk(onderdelen) voor jouw machine? Kom dan gerust langs, ook de vertegenwoordigers voor deze productgroepen zijn aanwezig op de occasionshows.

Data en tijdstippen Occasionshows 2018

Zeewolde
Zaterdag 17 november 09:00 – 16:00
Maarheze
Zaterdag 8 december 09:00 – 16:00

Verhoeven
www.verhoevenbv.com