Hans kende de gevaren niet. Jij wel?

Artikel delen

Dit is Hans. Hij werkt graag op hoogte. Met valbeveiliging en bescherming was hij niet bezig. ‘Nee joh dat zit wel goed, dacht hij.’ Maar zat het wel goed? Volgens het RIVM wordt 29% van alle arbeidsongevallen veroorzaakt door vallen van hoogte.

Werken op hoogte is soms noodzakelijk werk, maar niet zonder risico’s. Een kleine misstap of een foute inschatting kan mogelijk leiden tot een dodelijk ongeluk. Daarom is het belangrijk bewust te zijn van de risico’s die ontstaan bij werken op hoogte. Hans werkt nu veilig. Meer weten over de gevaren en riscio’s bij werken op hoogte? Download dan de toolbox met alle relevante informatie.

De toolbox bestaat uit:

  • Whitepaper: 6 meest voorkomende ongevallen bij werken op hoogte
  • Whitepaper: Mythes over werken op hoogte opgehelderd
  • Whitepaper: Wetgeving werken op hoogte

De vraag is dus: hoe lekker zit jij in je harnas? Werken op hoogte is maatwerk, en 3M helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes om veilig op hoogte te kunnen werken.

Download hier de Toolbox