Kastanjehout dekdelen

Artikel delen

Sinds twee jaar verkoopt Van Vliet Duurzaamhout.nl niet alleen zijn kastanjehout uit Frankrijk en Engeland, maar nu ook uit Italië. Recentelijk zijn daardoor kastanje dekdelen aan het assortiment toegevoegd.

Door het gunstige mediterrane klimaat en optimale bosbeheer is kastanjehout uit Italië een prachtige houtsoort om balken en planken van te maken. Dankzij een nieuwe samenwerking met deze Italiaanse zagerij, is er nu ook een duurzame bron voor kastanje planken en balken (vers of gedroogd). Door de samenwerking zijn recent kastanje dekdelen aan het assortiment toegevoegd. Door de dikte van deze planken zijn ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld loop- en fietsbruggen of vlonders. Oersterk, degelijk en duurzaam.

Van Vliet Kastanjehout, www.duurzaamhout.nl