Allround werktuigdrager voor emissievrij groenonderhoud

Artikel delen

Met als doel de leefomgeving te verbeteren focussen bedrijven en overheden bij de aanschaf van machines steeds meer op duurzame mobiliteit. Daarbij is het niet alleen zaak om de hoeveelheid CO2 en fijnstof te beperken; het is ook wenselijk om de geluidsproductie van het materieel zoveel mogelijk te reduceren. Met deze informatie in het achterhoofd was dit uiteindelijk de basis voor de ontwikkeling van de AllTrec.

Of het nu gaat om grasmaaien, onkruid bestrijden of veeg- en reinigingswerkzaamheden, deze machine is zo ontworpen dat hij met verschillende aanbouwdelen gecombineerd kan worden. Naast zijn flexibele inzetbaarheid is de AllTrec 100% elektrisch en stoot dus geen CO2 uit. De geluidsproductie is minimaal en dankzij de zeer krachtige accu heeft hij een hoge actieradius. Bovendien kent deze werktuigdrager lage verbruiks- en onderhoudskosten.

Deze werktuigdrager is heel geschikt voor het groenonderhoud in stad en gemeente, maar ook voor het onderhoud aan een camping, vakantie of pretpark. FPS-Electric BV, de fabrikant van de AllTrec werkt met de meest moderne technologieën. Door voortdurende innovatie en de goede componenten worden de machines en aanbouwdelen met hoge kwaliteit geproduceerd.

FPS-Electric
www.alltrec.nl