Cat 326: nieuwe generatie graafmachine met nieuwe identiteit.

Artikel delen

ALMERE, 24 januari 2020 – Pon-Cat introduceert een nieuwe, efficiënte graafmachine, die beter presteert en minder uitstoot. De op rupsen staande Cat 326® bevat geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken technologieën. Dit zorgt ervoor dat de efficiëntie ten opzichte van het vorige model met 45% wordt verhoogd. De lage onderhoudskosten en stabiele basis maken dit model de duurzaamste en meest betrouwbare uitvoering in de 26 tons klasse.

Stabiel, duurzaam en compleet

De nieuwe Cat 326 graafmachine heeft vele voordelen ten opzichte van oudere modellen. Het geavanceerde hydraulische systeem biedt optimale balans tussen efficiëntie en vermogen. Daarnaast verbruikt de machine 10% minder brandstof en is het zwenkkoppel met 12% verhoogd. Hierdoor zwenkt de machine, voornamelijk op hellingen met volledig beladen laadbakken, een stuk gemakkelijker. Door het toegenomen contragewicht draait de graafmachine stabieler dan zijn voorganger, terwijl het totale gewicht niet is toegenomen. Dankzij de nieuwste technologieën en de nieuwe stage 5 motor stoot de next-gen machine 40% minder fijnstof uit. De ergonomische cabine is rijk uitgerust en zorgt voor comfort en veiligheid. Dankzij de langere levensduur van brandstof-, olie- en hydrauliekfilters zijn de onderhoudskosten een stuk lager dan bij eerdere machines. Het dagelijks onderhoud is gemakkelijk uit te voeren op grondniveau. Dit maakt de nieuwe Cat 326 een stabiele, duurzame en vooral complete graafmachine.

Nieuwe, premium trade dress

Naast de introductie van de next-gen graafmachine, introduceert Caterpillar ook een nieuwe ‘trade dress’. Het grafisch ontwerp, genaamd ‘Modern Hex’, creëert een exclusieve uitstraling. Het laat zien dat gebruikers de beste producten op de markt aanschaffen en gebruiken. Het ontwerp combineert het traditionele Cat logo en de modelnaam van het product met een opvallende driedimensionale zeshoek met roosterpatroon. Hierbij gebruikt Caterpillar de rode kleur die verwijst naar de allereerste bulldozers die op de markt kwamen in 1925. Het logo zal voor het eerst te zien zijn op de nieuwe Cat 326. Machines die niet meer geproduceerd worden, zullen geen transformatie ondergaan. De volledige productlijn zal gedurende 2020 veranderen naar het nieuwe ontwerp.

Bekijk de nieuwe Cat 326 nu op de Infra Relatiedagen

Op 4, 5 en 6 februari vinden de Infra Relatiedagen in Hardenberg plaats. Bekijk de nieuwe Cat 326 hier in het echt, mét de nieuwe trade dress en bezoek onze stand in hal 7, standnummer: 703.
Kijk op http://bit.ly/cat-326 voor alle specificaties van de nieuwe machine of bekijk de brochure van de Cat 326 via http://bit.ly/Cat-326-brochure.