Van der Velden Rioleringsbeheer groeit door overname

Artikel delen

Van der Velden Rioleringsbeheer te Boxtel heeft met ingang van 23 december 2019 de activiteiten van branchegenoot Van Kesteren Riooltechniek overgenomen. Dit regionale bedrijf heeft een sterk familiekarakter en circa 100 medewerkers. Het bedrijf is al ruim 90 jaar een totaalpartner in sloop- en grondwerk, afvalrecycling en riooltechniek.

De overname van het Cuijkse bedrijf past in de groeistrategie van het landelijk opererend bedrijf Van der Velden Rioleringsbeheer. Met de overname bouwt Van der Velden Rioleringsbeheer haar positie in de branche verder uit.

Jeroen van der Velden Jonkers, algemeen directeur van Van der Velden Rioleringsbeheer: “Van Kesteren Riooltechniek is in riooltechnisch opzicht een sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname versterkt de marktpositie van Van der Velden Rioleringsbeheer en biedt ons kans om te profiteren van de binnen Van Kesteren Riooltechniek aanwezige technische en functionele innovaties. De diensten van Van Kesteren Riooltechniek kunnen wij uitstekend integreren binnen onze vestiging Nijmegen en passen in ons dienstenpakket.”
Richard van Kesteren, algemeen directeur van Van Kesteren Riooltechniek: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn, omdat er een heldere visie is binnen Van der Velden Rioleringsbeheer. Dit bedrijf heeft haar positie op de landelijke markt inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel kennis in het vakgebied. Daarnaast beschikt van der Velden rioleringsbeheer over een uitgebreid dienstenpakket, mede opgebouwd door de focus op haar klantenbestand.”