Afbeeldingen op tegels en bestrating

Artikel delen

PixalPaving drukt symbolen en afbeeldingen op betontegels of gebakken bestrating. Denk aan attentie-, aanduidings-, verbods- en waarschuwingstekens. Of het logo van uw bedrijf of instelling, aanduidingen bij historische panden, gedenk- of jubileumtegels, hinkelpadtegels: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het bedrijf levert daarnaast ColorBricks en ColorTiles: dat zijn markeringstenen en -tegels voor de openbare ruimtes. Deze worden voorzien van gecoate glasparels, afgedekt met gekleurde epoxyhars.
Naast de gebruikelijke standaardkleuren blauw, wit, geel, groen (voor bijvoorbeeld parkeerplaats- en oplaadpunt aanduiding), zijn tegels en bestrating leverbaar in andere kleuren en formaten. Tevens zijn ze verkrijgbaar in nalichtende uitvoering (glow in the dark) en wit reflecterend.
PixalPaving adviseert niet alleen fabrikanten, leveranciers, handelaren, aannemers, maar ook overheidsinstanties en werkt hier nauw mee samen. Het bedrijf biedt sinds kort bestekservice aan.

PixalPaving
www.pixalpaving.nl