Cumela helpt machinist Coronavrij te blijven

Artikel delen

Hoe ga je als machinist om met het Coronavirus? Op die vraag geeft Cumela, de bekende brancheorganisatie voor groen, grond en infra, op haar website uitgebreid antwoord.

Op de website zijn ook diverse posters en ander voorlichtingsmateriaal te vinden. Deze zijn te downloaden en in de keet of in de cabine op te hangen. Neem de speciale Corona-poster: machinisten en chauffeurs kunnen die uitprinten en op de (voor)ruit van hun machine of truck plakken, zodat iedereen weet: hou afstand, bel me. Dat laatste is essentieel. Alles draait om afstand houden – de beruchte 1,5 meter – en tegelijkertijd goed met elkaar communiceren, want dat is van groot belang voor de veiligheid op de werkplek.

Cumela, www.cumela.nl/nieuws/downloads/coronavirus-handige-downloads