Maatwerk bij zoektocht naar juiste machine

Artikel delen

Op zoek naar de beste machine voor elke klus op het gebied van heien, hijsen en grondverbetering, ook als deze nog niet bestaat? Van den Heuvel helpt u met het vinden van deze machine, waarbij het bedrijf de klant tijdens het gehele proces ontzorgt. “Dit wil zeggen dat we – naast de verkoop van materieel – de klant begeleiden vanaf het ontwerp tot aan de bouw van de klantspecifieke machine.”

Van den Heuvel is een gespecialiseerde maatwerkleverancier, die zich als geen ander kan inleven in gewone en ongewone situaties. De eigen ontwerp-, teken- en engineeringsafdeling zorgt ervoor dat het bedrijf de best passende machine voor u kan ontwikkelen. “Onze vakmensen in de werkplaatsen en in onze spuiterij maken van het ontwerp een hoogwaardig eindproduct volgens uw specificaties. Ook wanneer u op zoek bent naar een uitrustingsstuk voor uw bouwmachine of hijskraan, bieden wij de best passende oplossing.”
Heeft u al een machine maar wilt u er nog een tijdje mee door kunnen werken? Misschien is revisie dan de juiste oplossing. In plaats van het aanschaffen van een nieuwe machine biedt machinerevisie de uitkomst. Van den Heuvel kan Indien gewenst tegelijkertijd benodigde aanpassingen doorvoeren. Samen met de klant bedenken de engineers oplossingen voor de wensen. Na een gehele revisie in onze werkplaats is het materieel weer zo goed als nieuw.
Alle verbouwingen worden verricht onder CE-voorwaarden en voldoen daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Van den Heuvel
www.vdheuvelwerkendam.nl