BouWatch en Hillson gaan per 1 oktober samen onder de naam BouWatch

Artikel delen

De service- en dienstverleners in tijdelijke beveiliging en toegangscontrole BouWatch en Hillson gaan per 1 oktober verder onder de naam BouWatch. De zusterbedrijven werken al twee jaar intensief samen. De reden om de krachten permanent te bundelen is om de klanten een totaalaanbod aan oplossingen op het gebied van tijdelijke beveiliging en toegangscontrole te bieden.

De afgelopen tijd heeft men elkaars kwaliteiten goed leren kennen en is bewezen dat ze een unieke en sterke eenheid vormen. “Deze samenwerking en het krachtige resultaat daarvan willen wij permanent maken en volledig – dus onder één naam – integreren”, legt BouWatch-directeur Marc van Lier uit. “Dat is natuurlijk veel duidelijker voor onze klanten en andere bedrijven die onze dienstverlening nodig hebben – we worden daardoor makkelijker om zaken mee te doen. Nieuwe producten, veranderende werkwijzen, strengere wet- en regelgeving… de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het bundelen van kennis, mankracht en innovatie is nodig om in deze snel veranderende omgeving in te kunnen haken op de wereld van morgen.”

BouWatch is nu de enige dienstverlener met geïntegreerde oplossingen op het gebied van tijdelijke beveiliging en toegangscontrole onder één dak. “Door de kracht van BouWatch en Hillson samen te voegen ontstaat een bedrijf dat sterker, slimmer en (nog) beter in staat is om projecten op de meest effectieve manier te beveiligen. Niet alleen vandaag of morgen, maar ook in de verre toekomst.”

Bouwatch
www.bouwatch.nl

Hillson
www.hillson.nl