Infra Relatiedagen gaan bruisen

Artikel delen

De Infra Relatiedagen op 1, 2 en 3 februari 2022 in de Evenementenhal Hardenberg presenteert de nieuwste ontwikkelingen voor de weg- en waterbouw. Het event presenteert state-of-the-art innovaties en laat oplossingen zien voor concrete problemen. De Infra Relatiedagen is het grootste netwerk event voor de weg- en waterbouw voor Noordoost Nederland.

Jacqueline Seton, community builder van de Infra Relatiedagen, kijkt vol verwachting uit naar de komende editie. “We zijn er helemaal aan toe om elkaar weer live te ontmoeten. Alle seinen staan op groen. Alle zeven hallen van het complex zijn ‘ bijna uitverkocht’. Het is duidelijk dat exposanten zich willen profileren in de markt. Met de Infra Relatiedagen bieden we daarvoor de juiste ambiance. Het is bij ons altijd een mix. We willen innovaties presenteren in de juiste netwerkomgeving. Het gaat bij ons niet alleen om de specificaties van een product, maar vooral om het gesprek. Daarnaast creëren we voor iedereen een veilige omgeving door gebruik te maken van de corona-controle. Dat wil zeggen dat bezoekers en exposanten toegang tot de beurs krijgen met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs.”

Visie

Een goede beurs presenteert een visie op de toekomst. Volgens Jacqueline Seton staan de Infra Relatiedagen in het hart van de toekomst. “De sector heeft met grote uitdagingen te maken. Ik noem er twee: duurzaamheid en de energietransitie. Hoe moet de sector daarop inspelen? De Infra Relatiedagen geeft daar heel praktisch antwoord op.  Bijvoorbeeld door themaroutes over de beurs te leggen. Zo brengen we bezoekers op een heel efficiënte wijze in contact met innovaties die specifiek inspelen op het verduurzamen van het wegennet.  Met 360 exposanten is het belangrijk dat we bezoekers met de juiste deelnemers in contact brengen.”

Infra Relatiedagen
www.infrarelatiedagen.nl