HAPERT Aanhangwagens op de Groene Sector vakbeurs in Hardenberg

Artikel delen

Op 11, 12 en 13 januari staat HAPERT Aanhangwagens weer op de Groene Sector vakbeurs in Hardenberg. Deze editie staat voor hen in het teken van nieuwe innovaties en duurzaamheid, zowel in de aanhangwagens als in de diensten die ze aanbieden. U kunt hen vinden op stand nummer 516.

HAPERT Full Service Lease

De aanschaf van een nieuwe aanhangwagen is voor veel ondernemers een grote investering. Daarom biedt HAPERT u vanaf heden de mogelijkheid om uw aanhangwagen te leasen, zodat u niet hoeft te investeren. Kiest u voor HAPERT Full Service Lease, dan betaalt u enkel voor het gebruik en regelt de leasemaatschappij verder alles, inclusief rente, afschrijving, jaarlijks onderhoud en casco verzekering. HAPERT Full Service Lease is beschikbaar v.a. €3.000,- wat gelijk staat aan €52,- per maand. Na de standaard looptijd van 5 jaar heeft u de mogelijkheid om uw aanhangwagen over te nemen voor een aantrekkelijk bedrag of een nieuwe aanhangwangen te leasen op dezelfde manier.

Tijdens De Groene Sector vakbeurs zult u de nieuwste innovaties in de aanhangwagens met uw eigen ogen kunnen zien. Zo zal er een Sapphire met vernieuwde PET wanden aanwezig zijn, maar ook een Cobalt HM-2 met komposiet vloer. Benieuwd wat hier de voordelen van zijn en hoe dit eruit ziet? HAPERT vertelt u graag alles hierover tijdens de Groene Sector Vakbeurs!

Ze zien u heel graag op stand 516 op 11, 12 of 13 januari tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

HAPERT
www.hapertaanhangwagens.com