Degelijke, kantelbare transporter

Artikel delen

De Hapert Indigo HT is een degelijke, kantelbare transporter met een bruto laadvermogen van 3.500 kg. Mede dankzij zijn doorlopende achterklep van 100 cm hoog en het dubbelwerkende hydraulische systeem kan deze transporter flexibel en snel ingezet worden voor het vervoeren van 3- of 4-wielige machines en andere vervoersmiddelen.


Voor het vervoeren van auto’s kan dit model worden voorzien van oprijbalken die veilig opgeborgen kunnen worden onder de laadvloer. Deze allround transporter is uitgerust met paraboolvering. De paraboolveren creëren een optimale en constante lastverdeling over de gehele aanhangwagen, waardoor oneffenheden op de weg perfect worden opgevolgd. Zelfs in volledig beladen toestand zorgt de paraboolvering met as-schokbrekers, voor een maximaal comfort en stabiliteit van het veersysteem.

Hapert Aanhangwagens
Groene Sector Vakbeurs, Standnr. 509
www.hapert.com