Technische Kontakt Dagen 2022: inschrijving geopend

Artikel delen

De inschrijving van de TKD, grootste demonstratiebeurs van West-Europa, is vanaf heden is geopend. De beurs vindt plaats op een nieuwe locatie: het Almeerderstrand aan het IJmeer. De openingsdagen van de TKD zijn van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 11 juni 2022.

Technische Kontakt Dagen 2022

De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat de beursbezoekers kunnen vergelijken en testen. Naast veiligheid is duurzaamheid een speerpunt op deze TKD editie. Deze grootste buitenbeurs zal voor de 28e keer worden georganiseerd. Alle grote merken zijn weer vertegenwoordigd.

Na eerder uitstel, heeft de beursorganisatie er nu alle vertrouwen in dat de editie 2022 een geweldige beurs gaat worden. BMWT-directeur Jan Hommes: “Er staan veel innovaties klaar om te presenteren en men kijkt ernaar uit elkaar weer te ontmoeten. Iedereen heeft er zin in om met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze enerverende sector.”

Nieuwe locatie

Samen met de gemeente Almere is gezocht naar een nieuwe locatie en de voorbereidingen zijn nu in volle gang. Het Almeerderstrand ligt aan de IJmeerdijk en is eenvoudig te bereiken via afslag 2 ‘Almere-Poort’ in de A6.  In totaal is maar liefst 7 hectare beurssterrein beschikbaar voor actieve demonstraties van materieel en onder meer een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers.  “Er wordt alles in het werk gesteld om er een echt sectorfeest van te maken”, aldus TKD-beursmanager Frits Kuijper.

Corona-onzekerheid: veiligheid voor alles

Omdat het op dit moment onduidelijk is hoe het coronavirus zich ontwikkelt, bestaat de kans dat de beursorganisatie de beurs noodgedwongen moet aanpassen of desnoods moet annuleren. Dit kan door maatregelen zijn vanuit overheidswege. Veiligheid gaat immers voor alles.

Openingstijden

  • Donderdag 9 juni: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 10 juni: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 11 juni: 08:00 – 16:00 uur

Inschrijven kan via www.tkd.nl.  

Uw TKD nieuws in GWW Totaal

GWW Totaal besteedt weer volop aandacht aan de TKD! GWW Totaal nummer 3, verschijning 27 mei, staat traditiegetrouw weer vol met materieelnieuws. Ook online via website en nieuwsbrief wordt er vooruitgekeken naar de TKD. Wilt u ook uw TKD-nieuws onder de aandacht brengen in dit toonaangevende platform voor de GWW-sector? Stuur uw beursnieuws dan naar hoofdredacteur Frank de Groot: fr***@ha*************.nl.

Adverteren kan natuurlijk ook, zowel in de printuitgave als online. Voor de verdere voorwaarden: neem contact op met Freddy Burgers van NHU: fr****@ha*************.nl, 0570 – 861006, 06 – 29443142.