Infra Relatiedagen 2022 scoort hoge cijfers

Artikel delen

Hoge waarderingscijfers voor het vakevent Infra Relatiedagen, dat van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 maart in Evenementenhal Hardenberg werd gehouden. Bezoekers gaven de kwaliteit en diversiteit van de exposanten het rapportcijfer acht. Infra Relatiedagen is bezocht door 11.219 professionals. Negen van de tien bezoekers geven nu al aan de volgende editie in 2023 te bezoeken. Het was het eerste event voor de infrasector na de corona-crisis.

infra relatiedagen 2022

Foto: Seijbel Photography.

Uiteraard was GWW-Totaal als hoofdmediapartner weer aanwezig op de vakbeurs. Het was een verademing om weer fysiek een beurs te kunnen bezoeken en mensen te ontmoeten. Wat dat betreft blijft de Infra Relatiedagen Hardenberg altijd een sfeervolle vakbeurs waar je kunt netwerken en ook goed zaken kunt doen. Daarnaast is het belangrijk om alle ontwikkelingen weer eens ‘in het echt’ te kunnen aanschouwen, in plaats van op een beeldscherm.

Ook Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, kijkt tevreden terug op Infra Relatiedagen. “Het was een beurs met een heel positieve vibe. We merkten dat mensen weer zin hadden in een live ontmoeting. Het hele complex stond vol met exposanten die stuk voor stuk een goede bijdrage leverden aan de sfeer en inhoud van het event. Infra Relatiedagen blijkt ook nu een typische netwerkbeurs. Nieuwe contacten leggen en relaties onderhouden was voor bezoekers de voornaamste reden het event te bezoeken. Op de voet gevolgd door ‘ik wil me laten informeren’ en ‘ik ben hier om nieuwe trends te ontdekken.”

infra relatiedagen

Hoofdmediapartner GWW Totaal was weer aanwezig, met links Frank de Groot, hoofdredacteur GWW Totaal, en rechts bladmanager Freddy Burgers.

Vergezicht

Belangrijke eyecatchers deze editie waren het Materieelpark van de Toekomst in hal 7, waar een vergezicht werd gegeven van emissievrij materieel. Ook was er een Kenniscafé waar bezoekers twee keer per dag hun kennis in een pubquiz konden testen. De eerste dag stond in het teken van de College Tour waar studenten aan de hand van een vragenlijst ruim baan kregen om zich te oriënteren op hun toekomst in de Infrasector.

Uit gesprekken met exposanten blijkt een grote tevredenheid. De reacties varieerden van ‘veel nieuwe contacten’ gelegd tot ‘Voor mij waren Infra relatiedagen na twee dagen al meer dan geslaagd’. Het enthousiasme onder exposanten is zo groot dat éénderde van de 330 exposanten hun stand voor de 2023-editie al hebben vastgelegd.

infra relatiedagen

Foto: Seijbel Photography.

Innovatie van morgen

Account manager Lambert van Gameren van Infra Relatiedagen en drijvende kracht achter het Materieelpark van de Toekomst kijkt voldaan terug. “Met ons team hebben we alle exposanten gesproken. Ze waren blij eindelijk weer te kunnen beurzen. Over de volle breedte zien we tevredenheid. We starten meteen al weer met de volgende editie. Ik weet nu al dat we het Materieelpark van de Toekomst verder uitbreiden. Deze doorkijk naar de innovatie van morgen is de bezoekers goed bevallen. Uit gesprekken met exposanten en bezoekers zijn nog veel meer mooie ideeën voortgekomen. We gaan de komende tijd goed benutten om te kijken hoe we deze integreren in de volgende editie.”

Infra Relatiedagen
www.infrarelatiedagen.nl