Hét naslagwerk voor hydrauliek

Artikel delen

Om u altijd een zo breed mogelijk productassortiment te kunnen aanbieden, afgestemd op de behoeften van uw shop en werkplaats, zijn de productmanagers van Granit voortdurend op zoek naar nieuwe producten en fabrikanten. U vindt het volledige hydrauliekassortiment in de nieuwe uitgave van catalogus 9.

granit parts

Nieuwe merken voor nieuwe machinetypes

Het assortiment in de nieuwe catalogus is grondig herzien en uitgebreid. Ontdek nieuwe merken en vele noviteiten van verschillende fabrikanten en het eigen merk Granit. Bij de uitbreiding van het assortiment lag de focus met name op het gebied van bouwmachines. Met het assortiment onderdelen voor bouwmachines opent Granit spannende nieuwe doelgroepen voor uw bedrijf.

In catalogus 9 ‘Hydrauliek’ heeft het bedrijf het adapterprogramma voor schroef- en perskoppelingen speciaal voor deze productgroep uitgebreid. Daarnaast biedt Granit een toonaangevend assortiment hydrauliekpompen en -motoren voor bouwmachines en bedrijfsvoertuigen van de fabrikanten Bosch Rexroth en Parker. Op het gebied van meettechniek en diagnose-apparatuur doet het bedrijf ook een beroep op Parker, een gevestigde onderneming op dit gebied.

granit parts

Bovendien vindt u in de nieuwe catalogus nu ook talrijke nieuwe producten van een groot aantal merkfabrikanten. Ontdek bijvoorbeeld het hele assortiment snijringkoppelingen van de Duitse premium partner voor hydrauliekcomponenten, STAUFF, of de in-line componenten van de Italiaanse fabrikant Oleodinamica Marchesini. Hydrauliekfilters van OMT, drukschakelaars van FOX, hydrauliekaggregaten in 230 en 400 volt van HYTRES en hogedrukslangen van CEJN zijn eveneens te vinden in het productassortiment.

GRANIT PARTS – het alternatief als het om hydrauliek gaat

Met de nieuwe uitgave van de hydrauliekcatalogus biedt het bedrijf u bovendien een aanzienlijk uitgebreid productassortiment van het eigen merk Granit Parts. Bij alle artikelen van het eigen merk garandeert Granit u producten van de hoogste kwaliteit, die regelmatig kritisch onderzocht worden met behulp van het eigen kwaliteitslaboratorium en externe testinstituten.

granit parts

Overtuig uzelf bijvoorbeeld van de nieuwe GRANIT tandwielpompen in aluminium en gegoten uitvoering in de bouwgrootten 1,2 en 3 of van de digitale manometers. Met de slangenpersen voor hydrauliekslangen van Granit en een algemeen uitgebreid assortiment op het gebied van werkplaatsuitrusting voor de hydraulieksector kunt u in de toekomst nieuwe diensten in uw werkplaats aanbieden. Bestel nu uw nieuwe editie van catalogus 9 ‘Hydrauliek’.

Granit Parts
www.granit-parts.nl