Graafschade voorkomen met de inzet van grondzuigtechniek

Artikel delen

Methorst Zuigtechniek is specialist op het gebied van grondzuigtechniek. Met de geavanceerde en krachtige zuigwagens kunnen moeiteloos losse, vaste, natte en droge (bouw)stoffen verwijderd worden.

methorst zuigtechniekZuigtechniek is onder andere perfect in te zetten bij het vrijzuigen van kabels en leidingen, boomwortels en het verwijderen van dakgrind. Door voor zuigtechniek te kiezen in plaats van het traditionele graven, wordt graafschade aan kabels en leidingen voorkomen.

Voorkom hoge kosten en kies voor veiligheid

In gebieden waar veel verschillende disciplines door elkaar liggen, is het lastig om met een graafmachine nauwkeurig zand en grond weg te halen. Vaak worden hierdoor de kabels en leidingen beschadigd, dan kunnen de kosten hoog oplopen! Methorst Zuigtechniek voorkomt deze graafschade door het toepassen van hun zuigtechniek.

Naast het voorkomen van graafschade is de toepassing van zuigtechniek bij het blootleggen van kabel- en leidingtracés veiliger voor mens en omgeving. Ook is het in veel situaties zelfs sneller ten opzichte van graven. Ook is zuigtechniek minder arbeidsintensief dan het traditionele graven en zorgt het voor een overzichtelijke werkplek.

Over Methorst Projecten B.V.

Methorst Projecten B.V. is een vooruitstrevende organisatie op het gebied van zuig- en blaastechnieken, ondergrondse infrastructuur en specialistisch grondverzet. Met ruim 40 gedreven werknemers is het een ervaren en betrouwbare partner voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. Het uitgebreide wagenpark bestaat uit 18 zuig- en blaascombinaties en een containerauto. Door het geavanceerde materieel en de gemotiveerde medewerkers is het bedrijf flexibel en op korte termijn inzetbaar.

Methorst Zuigtechniek
www.methorst-zuigtechniek.nl