Verhoog productiviteit in kritieke constructietoepassingen

Artikel delen

De Trelleborg EMR-serie is ontworpen om de productiviteit in kritieke constructietoepassingen te verhogen, en biedt zowel verbeterde duurzaamheid als bescherming tegen schade, terwijl het ontwerp van het loopvlak met meerdere oppervlakken controle en perfecte grip biedt wanneer dat het meest nodig is, of het nu op zand, rotsen, grind of grond is.

Diverse materieel

Het sterke radiale karkas en de ultramoderne compound zorgen voor een lange levensduur, terwijl ze een gelijkmatige verdeling van de belasting bieden voor een comfortabele rit met een laag brandstofverbruik.

BandBelangrijke voordelen van de EMR-serie:

  • Hoge weerstand tegen invloeden van buitenaf;
  • Uitstekende levensduur van de band dankzij het diepe loopvlak;
  • Ontworpen voor zeer zware omstandigheden;
  • Rubberen ringbescherming aan de zijwanden.

Ontworpen voor laders, is de EMR1051-reeks de beste oplossing voor intensieve laadtoepassingen in industrieën zoals open putten en steengroeven, evenals infrastructuur-en bouwconstructies en landschapsarchitectuur.

Over Trelleborg

Trelleborg innoveert voortdurend door gebruik te maken van de allernieuwste technologie om te anticiperen op de behoeften van klanten en nieuwe marktuitdagingen het hoofd te bieden. Ontdek de selectie aan vertrouwde kwaliteitsproducten en oplossingen waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien.

Trelleborg
www.trelleborg.com/nl-nl